Selecteer een pagina

Home » Kinderfotografie » Fotoshoot op Schiermonnikoog

Als fotograaf op Schiermonnikoog is dit zo genieten! De warmte van de lente duurt helaas wat langer, maar dat mag de pret niet drukken. Het was dus wat koud tijdens deze fotoshoot, maar wat deden deze 3 toppers het goed! Het was zo gezellig nabij de duinen. Ik vind dit altijd een heel mooi stukje van Schiermonnikoog om foto’s te maken, duinen, zand, mooi paadje en uitzicht op de vuurtoren!

En wat was het fijn om weer een leuke fotoshoot te mogen doen op 1 van de waddeneilanden, want inmiddels was het alweer een tijdje terug! Door alle maatregelen was 2020 echt een heel rustig jaar voor mij, een lastig jaar ook wel, maar daar komt hopelijk in 2021 weer verandering in 🙂 En dit was de start van een mooi foto-seizoen!

Hierbij een leuke indruk van deze gezellige fotoshoot. Wil je ook een shoot boeken? Wees er dan snel bij, want april en mei staan al volgeboekt!

error: Content is protected !!