Selecteer een pagina


Even een kleine throwback naar deze gezellige shoot met Harmen, Regina en kids. Een heel lief gezin waar ik echt van genoten heb tijdens deze fotoshoot. Het is alweer een tijdje terug dat ik foto’s maakte van een gezin of familie. Corona legt alles stil qua particuliere fotografie. Wat een gekke tijd leven we in en ik mis het dan ook heel erg. Gelukkig mag ik a.s. vrijdag weer voor het eerst in lange tijd naar Schiermonnikoog voor een gave shoot op het strand, heb er zin in!

Het ongedwongen tijdens een fotoshoot vind ik zo fijn, lekker rennen, vliegen, stoeien en spelen met elkaar en daar de mooiste foto’s van maken. Natuurlijk is knuffelen met elkaar daarin ook heel belangrijk šŸ˜‰ Kijken jullie mee naar een impressie van deze fotoshoot?

Hebben jullie zelf interesse in zo’n leuke fotoshoot dan hoor ik het graag. Je kunt hier nog meer bekijken: https://fotografielydia.nl/2020/08/23/familieshoot-op-ameland/

error: Content is protected !!