Selecteer een pagina

Home » Familie » Job & Annelore – Terschelling

Oh wat verlang ik naar dit mooie weer! Korte broek, zonnetje, warmte… en op naar een Waddeneiland, heerlijk! Met deze blog ga ik even terug naar deze leuke fotoshoot op Terschelling. Job & Annelore en hun papa Melis ken ik al wat jaren. Ik heb Annelore gefotografeerd toen ze net geboren was en zo leerde ik dit lieve gezin kennen. Melis is eigenaar van een aantal vakantieparken op het eiland en voor hun fotografeer ik ook heel vaak op Terschelling.

Deze keer mocht ik naar het eiland komen om foto’s van zijn kids te maken, want ook dat is natuurlijk erg leuk! Ze worden zo snel groot en die momenten vastleggen is een mooie herinnering voor later. Op een mooie na-zomer dag gingen we naar het strand voor foto’s. Lekker rennen, gek doen en spelen in zee waren de ingrediënten voor een mooie fotoshoot.

Ik hou van dit werk, zo, op het strand, blote voeten, lieve mensen om me heen en dan ook nog eens mogen genieten van dit mooie eiland. Ik heb het best gemist afgelopen jaar, want wat was het een gek jaar, 2020. Veel annuleringen, verplaatsingen… niet echt heel fijn. Ook ben ik best weinig op de eilanden geweest voor fotoshoots, logisch, familieweekenden gingen bijna allemaal niet door. Ik hoop toch echt dat het dit jaar weer wat ‘normaler’ wordt en dat ik weer veel foto’s mag maken op de eilanden!

Wil je alvast een plekje boeken op een Waddeneiland? Ik hoor het graag! Je mag me mailen op info@fotografielydia.nl

Liefs Lydia

Meer zien? Bekijk dan ook dit verhaal: https://fotografielydia.nl/2019/07/07/genieten-gezin-op-terschelling/error: Content is protected !!