Selecteer een pagina

Home » Babyfotografie » Gezinsfoto’s op het strand

Wat veel mensen niet weten is dat ik eigenlijk alleen foto’s van familie, gezinnen en kids maak op de Waddeneilanden (en in het buitenland :)) Waarom? Omdat ik het daar zo mooi vind!

De Waddeneilanden zijn vanaf jongs af aan al een plek waar we veel kwamen, opgegroeid met Schiermonnikoog waar ik als klein meisje de wereld ontdekte. De laatste jaren van mijn werk als fotograaf ontdekte ik de Waddeneilanden voor fotoshoots. Unieke plekjes, constant andere luchten, de vergezichten, de zee en het strand… geen dag en geen moment zijn hetzelfde. Voor mij voelt het als thuis en voor veel andere mensen ook. Een aantal jaar terug heb ik dan ook besloten om eigenlijk alleen nog maar fotoshoots voor particulieren op de Waddeneilanden te doen. Immers; de omgeving is uniek, dus de foto’s ook! En dat werkte, wat heb ik de afgelopen jaren ongelofelijk veel mooie fotoshoots op de eilanden mogen doen. Zo gaaf!

Dit jaar is alles anders. Bruiloften zijn geannuleerd of verplaatst en ook veel fotoshoots gaan niet door. Familieweekenden worden geannuleerd en zo fotoshoots ook. Dit jaar ben ik dus ook iets minder te vinden overzee, maar mijn werk als fotograaf wilde ik niet missen. Daarom heb ik de afgelopen tijd een aantal actie shoots opgezet op het strand va Harlingen. Toch iets van eiland toch? 😉 Zo mocht ik ook dit lieve gezin een aantal weken terug fotograferen. Ik kende ze al wat langer, ik heb namelijk de bruiloft van Gerben en Elise ook mogen vastleggen!

En wat was het weer gezellig! En nog leuker; hun trouwfoto’s zijn hier destijds ook gemaakt!

Willen jullie nog een mooie herfstfotoshoot boeken? Dat kan op de Waddeneilanden 😉 maar ik maak ook graag een uitzondering voor een mooi plekje elders. Gewoon omdat het kan.

Meer zien? Bekijk dan ook eens deze blog: https://fotografielydia.nl/2020/08/23/familieshoot-op-ameland/

error: Content is protected !!