Selecteer een pagina

Home » Lifestyle » Familieshoot op Ameland

Ik ben naar Ameland geweest, lees het hier!

Wat ben ik blij! De fotoshoots beginnen weer aardig te lopen na een tijd van onzekerheid… Natuurlijk blijft de onzekerheid wel wat, maar ik ben heel blij met wat ik nu mag doen allemaal. Vorige week mocht ik naar Ameland voor een fotoshoot met deze leuke en gezellige familie. Wat heb ik enorm gelachen tijdens deze shoot… het is soms zo leuk om te zien hoe de klik is met mensen, hoe mensen onderling met elkaar omgaan en hoe dan de foto’s worden. Nou ik kan je vertellen, bij deze shoot zitten heel veel gekke en grappige foto’s!

Via een oud klasgenoot werd ik benaderd voor hun familie shoot. Schoonouders waren 35 jaar getrouwd en dat vierden ze met z’n allen op het mooie Ameland. Natuurlijk wil ik daar foto’s van maken! Het gezin onderling is zo leuk met elkaar, je kunt gelijk voelen dat er veel lol en gezelligheid is, veel lachen en gek doen dus. Op het strand van Ballum hebben we dit vastgelegd met z’n allen en wat was het een feestje om te mogen doen!

Kijken jullie mee naar een mooie selectie van deze fotoshoot?

Oh ja; de gekke poses etc. hoorden er dus bij 😉 haha. Te leuk toch?! Er zijn nog wel meer ‘gekke’ foto’s, maar dacht ik moet ook even wat ‘gewone’ foto’s laten zien haha.
Ik vond het een heerlijke fotoshoot om te doen en hou ervan dat mensen zichzelf kunnen zijn!

Maar zien van fotoshoots op de Wadden, check dan bv deze shoot: https://fotografielydia.nl/2018/05/04/familiefotos-op-vlieland/

error: Content is protected !!