Selecteer een pagina

Home » Lifestyle » Trouwen op Terschelling

Wauw…. wat was dit magisch! Van de week was ik op Terschelling en heb ik samen met Kirsten van Trouwen op Terschelling een loveshoot gepland. We wilden het trouwen op Terschelling graag uitbeelden voor jullie; we hadden een idee, foto’s tijdens het gouden uurtje (dus net voor zonsondergang) met een mooi stel, paarden, borrel, hapje… dat. En dat is gelukt!

En wat was het mooi… de perfecte zomeravond kregen we cadeau. Een warme avond, de zon die mooi in de zee zakte, zo mooi en romantisch! Mingo en Jantien was ons ‘bruidspaar’ deze avond. Ik heb hun in december getrouwd https://fotografielydia.nl/2020/01/17/ja-ik-wil-bruiloft-op-texel/, zie hier en hun waren bereid om model voor ons te staan. Extra leuk, want tijdens hun echte trouwdag was het koud! En nu zo heerlijk warm haha 🙂

Mingo en Jantien vonden het idee van de paarden ook super leuk en dat was ook zo’n mooi moment! De Friese paarden hadden er niet veel zin in om het water in te gaan, maar desondanks zijn de foto’s prachtig geworden.

Wat heb ik genoten, een droom die uitkwam! Genieten jullie nog even mee? Hieronder zie je een greep van de foto’s die ik gemaakt heb tijdens deze magische avond.

Wil je ook trouwen op Terschelling? Neem dan contact met mij op! En maak je bruiloft ook tot zo’n magische dag!

Met dank aan:
Trouwen op Terschelling
Lobelia voor de bloemen
‘t Lokaal voor de hapjes
Lidy Tuil voor de champagne
Puur Terschelling voor de paarden
De bruiloftsgasten voor het figureren
En natuurlijk Mingo en Jantien voor hun bijdrage!

error: Content is protected !!