Selecteer een pagina

Home » Kinderfotografie » Kinderfotografie op Terschelling

De afgelopen tijd was het wat stiller…. niet omdat ik niet wilde werken, maar gewoonweg omdat alles geannuleerd of verplaatst is. Wat een gekke tijden…. Bizar gewoon! Maar… ik heb natuurlijk niet stil gezeten de afgelopen maanden, plannen maken, ideeën uitwerken etc. etc.
Dit jaar is wel een stukje rustiger, met amper bruiloften en shoots, maar het begint nu weer een klein beetje te komen en dat vind ik heel fijn! Gister was ik op Schiermonnikoog voor een gezellige familie fotoshoot en vandaag ben ik op Terschelling met mijn eigen boys. En die heb ik ook maar weer eens vastgelegd 😉 haha. Dat doe ik dus echt bijna nooit en ik vond het nu wel weer hoog tijd. Wat heb ik de eilanden gemist en het shooten daar, zo mooi en zo fijn!

Ik heb een aantal foto’s die ik met jullie wil delen. Ik geniet zo van mijn jongens, de afgelopen tijd was voor hun ook niet altijd even makkelijk en natuurlijk ook best wel gek. Daarom nu er even tussenuit met ons 3-en, even tijd voor elkaar en genieten van het leven!

Willen jullie zelf ook zo’n shoot boeken? Laat het me dan weten! Ik fotografeer op de Waddeneilanden families, kinderen, maar ook een loveshoot kan ik voor jullie doen en natuurlijk bruiloften!

error: Content is protected !!