Selecteer een pagina

Home » Trouwfotografie » Uniek trouwen op Terschelling

Wat was dit geweldig… vorige week, tijdens die ene storm 😉 mocht ik op Terschelling het huwelijk vastleggen van Bas & Sjanneke. Zij zijn beide gek op Terschelling én op wind! Kwam dat even goed uit 🙂 haha.


Het was een enerverend weekend, boten die niet vaarden, niet thuis kunnen komen, stroom uitgevallen in de Brandaris (daarom al die kaarsen), een dag geen waterdruk in het hotel…. maar dat mocht de pret niet drukken! Wat was het gezellig en uniek! Hoog water in West, bijna niet tegen de wind in kunnen komen en geen strand meer over bij het Groene Strand. Maar Terschelling is Terschelling niet als toch het zonnetje gewoon nog even doorbreekt.


Oh en ik mocht die middag ook nog boven in de Brandaris kijken, hoe gaaf! Bedankt Hessel daarvoor!Ik heb genoten! Veel geluk voor jullie!


#terschelling #trouwfotograaf #waddeneilanden #storm #wind #zon #eiland #fotografie #huwelijk #trouwen #jaikwil #trouwenindebrandaris #trouwenopterschelling #trouwenopeeneiland #genieten #liefde

error: Content is protected !!