Selecteer een pagina

Home » Trouwen » Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel

De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december heb ik niet stil gezeten, ik had zelfs nog een mooie bruiloft op Texel! Ik mocht de fotografie verzorgen voor de trouwerij van Mingo & Jantien en hun 2 meiden.


Mingo & Jantien zijn helemaal gek van Texel en wilden daar dus graag trouwen. In de winter, dat wel, maar weet je dat de winter fantastisch kan zijn voor foto’s? Zo ook deze dag, wat een prachtig weer hadden we. Het was wel koud, maar het licht was zo prachtig!

De bruiloft en ceremonie vond plaats in het kerkje hier boven op de foto. Texel staat bekend om zijn uitgestrekte landschappen en natuurlijk om de mooie stranden en zee.
De foto’s hebben we dan ook op het strand gemaakt van Texel, samen met de meiden.
Geniet je ook even mee van deze dag?

error: Content is protected !!