Selecteer een pagina

Home » Lifestyle » Trouwen op Texel

Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.
Van te voren hebben we mail contact gehad omdat we niet bij elkaar in de buurt woonden, maar omdat het een kleine bruiloft was is dat ook prima. Ze wilden graag wat mooie foto’s van hun samen (en hond! :)) en van de ceremonie. Een speciale dag was het zeker! Lekker ongedwongen, vol humor en lachen, beide in een spijkerbroek met gele accenten, wat allemaal super leuk bij elkaar paste.

De liefde spatte er vanaf, het geluk kon niet op. Een klein groepje gezelschap was ook afgereisd naar Texel om bij de ceremonie aanwezig te zijn op een boot, in de stuurhut! Heerlijk, het paste allemaal net en dat maakte het juist zo ontzettend leuk!

Ik geniet hiervan, net even anders dan anders en prachtige foto’s in een net zo mooie omgeving!

Meer berichten:

[post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!