Selecteer een pagina
Home » Bedrijfsfotografie op Terschelling

Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉

Voor Terschelling Recratie maak ik nu al een aantal jaren foto’s, voor hun website en social media. Vaak doe ik dat in de zomer, maar nu wilden ze ook graag in de herfst mooie foto’s. Toen ik vorige week aankwam was het werkelijk waar echt schitterend weer… de zon scheen volop, het was zelfs aangenaam in de zon! Wat een mooie dag om foto’s te maken!

Ik heb de auto gepakt, ben naar De Riesen gereden waar ik een aantal interieur foto’s heb gemaakt en daarna ben ik naar West gegaan om daar het gouden uurtje mee te pakken. Ik had allerlei ideeen, wilde overal tegelijk zijn dus het was even aanpoten haha. Daarna nog naar Midsland gereden om wat nieuwe dingen in De Fuik op de foto te zetten.

Het nadeel van de herfst/winter is dat het heel snel donker is… dus mijn middag was eigenlijk maar heel kort, maar goed, heb alles meegepakt 😉

De volgende ochtend was het mistig… dat kan heel mooi zijn dus ik ging vol goede moed op pad. Maar ik kon amper 2 meter vooruit kijken.. wat voor de foto’s echt niet meer mooi is, want dan kun je niet zien dat ik op Terschelling ben! Ook was er amper iemand op de been die ochtend. Ik ben terug gereden en een aantal uurtjes meegepakt om foto’s alvast te bewerken. En oh ja; ‘s ochtends heb ik het ontbijt met de houtkachel nog vastgelegd, een heerlijk plekje! (Die ik overigens ook gestyled heb afgelopen jaar :))

Meer berichten:

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
Gezinsfotografie in Denemarken
Fotografie Lydia
Toen ik een aantal maanden terug een oproep deed op facebook voor een fotoshoot in het buitenland, was Hitty een
Verder lezen.
error: Content is protected !!