Selecteer een pagina

Home » Lifestyle » Bedrijfsfotografie op Terschelling

Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉

Voor Terschelling Recreatie maak ik nu al een aantal jaren foto’s, voor hun website en social media. Vaak doe ik dat in de zomer,

maar nu wilden ze ook graag in de herfst mooie foto’s. Toen ik vorige week aankwam was het werkelijk waar echt schitterend weer… de zon scheen volop, het was zelfs aangenaam in de zon! Wat een mooie dag om foto’s te maken!

Ik heb de auto gepakt, ben naar De Riesen gereden waar ik een aantal interieur foto’s heb gemaakt en daarna ben ik naar West gegaan om daar het gouden uurtje mee te pakken. Ik had allerlei ideeen, wilde overal tegelijk zijn dus het was even aanpoten haha. Daarna nog naar Midsland gereden om wat nieuwe dingen in De Fuik op de foto te zetten.

Het nadeel van de herfst/winter is dat het heel snel donker is… dus mijn middag was eigenlijk maar heel kort, maar goed, heb alles meegepakt 😉

De volgende ochtend was het mistig… dat kan heel mooi zijn dus ik ging vol goede moed op pad. Maar ik kon amper 2 meter vooruit kijken.. wat voor de foto’s echt niet meer mooi is, want dan kun je niet zien dat ik op Terschelling ben! Ook was er amper iemand op de been die ochtend. Ik ben terug gereden en een aantal uurtjes meegepakt om foto’s alvast te bewerken. En oh ja; ‘s ochtends heb ik het ontbijt met de houtkachel nog vastgelegd, een heerlijk plekje! (Die ik overigens ook gestyled heb afgelopen jaar :))

Meer berichten:

[post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!