Selecteer een pagina
Home » Trouwen op Terschelling

Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor mij ook, dus toen we elkaar vorig jaar ontmoetten was er dan ook gelijk een klik. Zulke lieve mensen! En wat keek ik dan ook uit naar deze bruiloft, in oktober, herfst op het eiland… prachtig!

De dag begon in Lies, waar Cindy haar haar en make-up gedaan werd. Alle gasten (en ook ik mocht blijven slapen) verbleven in hotel Schylge, ook zo’n pareltje op het eiland. De eerste ontmoeting was ook daar en zo kon de dag dan echt beginnen. Foto’s gemaakt op en rond het Groene Strand en wat hebben we wat afgelachen.

“Blote voeten in de herfst?” Ja tuurlijk! Alles voor de foto haha. En zo deden Ronald en Cindy hun schoenen uit, heerlijk!

Het was droog en we hadden mooie luchten, geen zon, maar dat is ook niet erg, hierdoor worden de foto’s nog intiemer vind ik!

De ceremonie zelf was in de Brandaris, een plekje waar ik vaker mag komen en dat vind ik ook weer erg bijzonder omdat je daar normaal gezien niet in mag. Daarna borrelen en rusten in het hotel waarna we weer op pad gingen naar het dorp om te eten bij de Brandaris. Ook daar alles goed verzorgd en een fijne avond met z’n allen.

Een mooie dag, een liefdevol stel en net zulke vrienden en familie. Ik voel me al jaren thuis op het eiland, maar nu ook bij Ronald en Cindy en de kids!
Veel geluk en tot gauw!

Meer berichten:

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉 Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Gezinsfotografie in Denemarken
Fotografie Lydia
Toen ik een aantal maanden terug een oproep deed op facebook voor een fotoshoot in het buitenland, was Hitty een
Verder lezen.
error: Content is protected !!