Selecteer een pagina

Home » Lifestyle » Trouwen op Terschelling

Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor mij ook, dus toen we elkaar vorig jaar ontmoetten was er dan ook gelijk een klik. Zulke lieve mensen! En wat keek ik dan ook uit naar deze bruiloft, in oktober, herfst op het eiland… prachtig!

De dag begon in Lies, waar Cindy haar haar en make-up gedaan werd. Alle gasten (en ook ik mocht blijven slapen) verbleven in hotel Schylge, ook zo’n pareltje op het eiland. De eerste ontmoeting was ook daar en zo kon de dag dan echt beginnen. Foto’s gemaakt op en rond het Groene Strand en wat hebben we wat afgelachen.

“Blote voeten in de herfst?” Ja tuurlijk! Alles voor de foto haha. En zo deden Ronald en Cindy hun schoenen uit, heerlijk!

Het was droog en we hadden mooie luchten, geen zon, maar dat is ook niet erg, hierdoor worden de foto’s nog intiemer vind ik!

De ceremonie zelf was in de Brandaris, een plekje waar ik vaker mag komen en dat vind ik ook weer erg bijzonder omdat je daar normaal gezien niet in mag. Daarna borrelen en rusten in het hotel waarna we weer op pad gingen naar het dorp om te eten bij de Brandaris. Ook daar alles goed verzorgd en een fijne avond met z’n allen.

Een mooie dag, een liefdevol stel en net zulke vrienden en familie. Ik voel me al jaren thuis op het eiland, maar nu ook bij Ronald en Cindy en de kids!
Veel geluk en tot gauw!

Meer berichten:

[post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!