Selecteer een pagina

Home » Uncategorized » Gezinsfotografie in Denemarken


Toen ik een aantal maanden terug een oproep deed op facebook voor een fotoshoot in het buitenland, was Hitty een van de mensen die heel enthousiast reageerden. Zij ging samen met haar 2 jongens, haar vriend en zijn 2 jongens een week naar Denemarken. Scandinavië is favoriet bij mij, toen ik 3 jaar terug in Noorwegen een fotoshoot mocht doen (Loveshoot Noorwegen) werd ik verliefd op dit stukje wereld. Wat een natuur, wat een uitzichten… prachtig!

Ik was dus ook snel overtuigd om naar Denemarken te komen. Heel gastvrij werd ik ontvangen na een rit van 9 uren in de auto. Ik mocht bij hun in hun Landal huisje slapen, het voelde gelijk als thuis. Het eten stond klaar op tafel, de jongens waren relaxed, heel gezellig! De dag nadat ik aankwam zijn we op pad gegaan. Van te voren hadden we al wat mooie plekjes uitgezocht waar we graag heen wilden voor foto’s. Een roadtrip dus die dag en onderweg kwamen we nog veel meer mooie plekken tegen! Dus overal stoppen 😉 en foto’s maken. De dag hebben we afgesloten met een etentje met z’n 7-en, zo leuk! De volgende dag ben ik weer naar huis gereden, 3 dagen Denemarken, maar zoveel gezien en gedaan en hele lieve mensen ontmoet!

Kijken jullie mee?

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉 Voor Terschelling Recreatie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!