Selecteer een pagina

Home » Uncategorized » Gezinsfotografie in Denemarken


Toen ik een aantal maanden terug een oproep deed op facebook voor een fotoshoot in het buitenland, was Hitty een van de mensen die heel enthousiast reageerden. Zij ging samen met haar 2 jongens, haar vriend en zijn 2 jongens een week naar Denemarken. Scandinavië is favoriet bij mij, toen ik 3 jaar terug in Noorwegen een fotoshoot mocht doen (Loveshoot Noorwegen) werd ik verliefd op dit stukje wereld. Wat een natuur, wat een uitzichten… prachtig!

Ik was dus ook snel overtuigd om naar Denemarken te komen. Heel gastvrij werd ik ontvangen na een rit van 9 uren in de auto. Ik mocht bij hun in hun Landal huisje slapen, het voelde gelijk als thuis. Het eten stond klaar op tafel, de jongens waren relaxed, heel gezellig! De dag nadat ik aankwam zijn we op pad gegaan. Van te voren hadden we al wat mooie plekjes uitgezocht waar we graag heen wilden voor foto’s. Een roadtrip dus die dag en onderweg kwamen we nog veel meer mooie plekken tegen! Dus overal stoppen 😉 en foto’s maken. De dag hebben we afgesloten met een etentje met z’n 7-en, zo leuk! De volgende dag ben ik weer naar huis gereden, 3 dagen Denemarken, maar zoveel gezien en gedaan en hele lieve mensen ontmoet!

Kijken jullie mee?

[post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!