Selecteer een pagina

Weet je nog? Toen ik in februari afreisde naar Frankrijk om daar een gave b&b op de foto te zetten? We mochten een paar weken terug weer komen!

En nu dus in de lente periode. Wat een verschil, een paar maanden terug lag alles vol sneeuw en waren er honderden mensen per dag op de pistes rond de lodge en nu? Nu was het stil, rustig en hoorde je de koeien in de weilanden lopen met hun bel om de nek.

Wat een mooie wereld, zowel in de winter als in de lente/zomer. We hebben intens genoten, samen met Nina (die weer een gaaf filmpje gemaakt heeft) en mijn eigen jongens. We zijn bovenop de Mont Blanc geweest, hebben gesupt op het meer van Annecy en gerodeld. En dat allemaal tijdens deze werkvakantie, beter kan niet toch?

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend ­čśë Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!