Selecteer een pagina

Home » Lifestyle » Bruiloft Luut Peter & Meike

Ook al ben ik de afgelopen jaren minder bruiloften gaan fotograferen, ik doe er zeker nog wel altijd een aantal per jaar. Omdat ik het gewoon super leuk vind om te doen én omdat ik hele bijzondere dagen meemaak.
Zo ook afgelopen vrijdag, de dag van Luut Peter & Meike en kids. Ik kende LP en Meike al, omdat Tristan een vriendje is van mijn zoon. Ik vond het erg leuk dat ze mij als fotograaf voor hun dag vroegen!

Allebei zijn ze al eerder getrouwd geweest en hoe bijzonder is het dan om in een latere fase van je leven je grote liefde te ontmoeten! Ik vind dat heel mooi, dat je je maatje tegenkomt, dat het gewoon goed is en dat je er allebei voor gaat. Meike heeft uit een eerder huwelijk 2 kids; Dominique en Tristan en samen hebben ze Liz nog gekregen. Een prachtig gezin, met heel veel liefde en warmte, dat was ook vrijdag overduidelijk. De woorden die gesproken zijn, de tranen die vloeiden en vooral de humor die overal weer terug kwam.

Ik heb wel vaker dat ik even een traan weg moet slikken op een bruiloft, maar vrijdag kon ik mijn tranen niet meer bedwingen achter m’n camera. Herkenbare verhalen en vooral het geluk wat er afstraalde. Heel mooi!

En in de 13 jaar dat ik dit werk doe heb ik nog nooit de vader van de bruid de bruid aan zien kleden, maar vandaag was dit wel het geval, ook zo leuk! 🙂

Deze dag vastleggen was dan ook helemaal niet erg, wat heb ik genoten. Lieve LP en Meike, bedankt! En heel veel geluk met z’n 5-en!


[post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!