Selecteer een pagina

Home » Uncategorized » Fotografie in de Sneeuw – Franse Alpen


Het is alweer een tijdje terug en omdat we deze maand weer naar deze prachtige plek mogen, bedacht ik me ineens dat er nog geen blog geschreven was over deze reis!

Afgelopen februari reisde ik met Nina (Ollinspire) naar de Franse Alpen. Daar bevindt zich een gouden plekje, middenop de berg, de skipistes naast de deur en wat een sfeer! La BB Lodge is een plek waar je thuiskomt, Karin en René laten je gelijk thuis voelen, een warm welkom, prachtig ingerichte kamers, heerlijk eten en die plek… Het is gewoon op en top genieten!

Wij mochten foto’s en een filmpje maken van hun b&b, de omgeving, de inrichting en wat mochten we leuke dingen beleven! Het eten stond dagelijks klaar, met de skipistes omhoog, een luchtballon die de lucht in ging naast het appartement… Zoek je nog een uniek plekje in de winter of in de zomer? Ga hier dan heen!

En het leuke is? Eind deze maand mogen we hier weer heen om foto’s in de lente te maken, heel benieuwd hoe het er dan uitziet!

Nieuwsgierig naar het filmpje wat we gemaakt hebben? Check het hier

[post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!