Selecteer een pagina

Het is alweer een tijdje terug en omdat we deze maand weer naar deze prachtige plek mogen, bedacht ik me ineens dat er nog geen blog geschreven was over deze reis!

Afgelopen februari reisde ik met Nina (Ollinspire) naar de Franse Alpen. Daar bevindt zich een gouden plekje, middenop de berg, de skipistes naast de deur en wat een sfeer! La BB Lodge is een plek waar je thuiskomt, Karin en Ren├ę laten je gelijk thuis voelen, een warm welkom, prachtig ingerichte kamers, heerlijk eten en die plek… Het is gewoon op en top genieten!

Wij mochten foto’s en een filmpje maken van hun b&b, de omgeving, de inrichting en wat mochten we leuke dingen beleven! Het eten stond dagelijks klaar, met de skipistes omhoog, een luchtballon die de lucht in ging naast het appartement… Zoek je nog een uniek plekje in de winter of in de zomer? Ga hier dan heen!

En het leuke is? Eind deze maand mogen we hier weer heen om foto’s in de lente te maken, heel benieuwd hoe het er dan uitziet!

Nieuwsgierig naar het filmpje wat we gemaakt hebben? Check het hier

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend ­čśë Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!