Selecteer een pagina

Ik doe ook weer baby- en kinderfotografie! Dat kan in De Fabriek, onze mooie studio, op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis! Bijvoorbeeld mooie lifestyle newborn foto’s in de eigen omgeving, of lekker spelen buiten in het bos of op het strand.
Deze shoots doe ik voornamelijk op de Waddeneilanden (en blijf ik dus ook gewoon doen!), maar ook op de vaste wal nu te boeken. Let wel; wel als de agenda het toe laat, dus als er plek vrij is maak ik graag foto’s van jullie kids bij ons in de studio of bij jullie thuis.

Dit lieve gezin mocht ik in De Fabriek op de foto zetten, Julian met zijn kleine zusjes Lieke en Fenna. Wat deden ze het goed! Al had Julian er niet altijd even veel zin in 😉

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉 Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!