Selecteer een pagina

Vorige week gaf ik als fotograaf een workshop aan andere fotografen. Het was niet zomaar een workshop, maar een styled shoot workshop! Het thema was “Bohemien Feathers”. In de prachtige omgeving van de kale duinen in Appelscha had ik een setting neergezet geheel passend bij dit thema. Siemen en Ryanne waren onze modellen en wat deden ze het super! Ik heb genoten, van het weer, de omgeving, de gezelligheid en van de shoot.

Kijk je mee?

Foto’s: Fotografie Lydia
Styling: By Maay
MUAH: Ella Wolbers
Taart: Maaike’s Taart
Bloemen: Perfect Flowers Haulerwijk

Uniek trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Wat was dit geweldig… vorige week, tijdens die ene storm 😉 mocht ik op Terschelling het huwelijk vastleggen van Bas
Verder lezen.
Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉 Voor Terschelling Recreatie maak ik nu al
Verder lezen.
error: Content is protected !!