Selecteer een pagina

Afgelopen dagen was ik in Venetië om daar de liefde vast te leggen van twee lieve mensen. Hillebrand en Johanna zijn vorige week vrijdag hier in Nederland getrouwd en zijn in Italië op huwelijksreis. Ze wilden dat graag vastleggen door middel van een bijzondere loveshoot in Venetië en ik mocht mee!

Vroeg in de ochtend gingen we op pad, wanneer de zon nog laag staat, het nog vrij rustig is overal… Urenlang zijn we door alle steegjes en straatjes gelopen om de mooiste foto’s te maken, zo ontzettend gezellig, geluncht samen, smoothie gegeten, gelachen, gewoon geweldig! En kijk deze foto’s eens! Wie wil dat nou niet aan de muur hangen?

Hillebrand en Johanna; ontzettend bedankt voor deze gave loveshoot, waar ik ieder moment van genoten heb! Veel geluk samen en veel plezier met de foto’s![post_grid id=”12607″]

error: Content is protected !!