Selecteer een pagina

Afgelopen dagen was ik in Venetië om daar de liefde vast te leggen van twee lieve mensen. Hillebrand en Johanna zijn vorige week vrijdag hier in Nederland getrouwd en zijn in Italië op huwelijksreis. Ze wilden dat graag vastleggen door middel van een bijzondere loveshoot in Venetië en ik mocht mee!

Vroeg in de ochtend gingen we op pad, wanneer de zon nog laag staat, het nog vrij rustig is overal… Urenlang zijn we door alle steegjes en straatjes gelopen om de mooiste foto’s te maken, zo ontzettend gezellig, geluncht samen, smoothie gegeten, gelachen, gewoon geweldig! En kijk deze foto’s eens! Wie wil dat nou niet aan de muur hangen?

Hillebrand en Johanna; ontzettend bedankt voor deze gave loveshoot, waar ik ieder moment van genoten heb! Veel geluk samen en veel plezier met de foto’s!Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend 😉 Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!