Selecteer een pagina

Afgelopen weekend was ik 2 dagen op Schiermonnikoog om daar 7 (!) fotoshoots te mogen doen voor moederdag. Zo ontzettend leuk, al die lieve en gezellige mensen en die enthousiaste kids!
Heerlijk!

En bijzonder ook weer dat mijn vriendinnetje en buurmeisje van vroeger (zo’n 28 jaar terug ;)) er ook was met haar man en dochter Myrte. Manon is nu zwanger van hun tweede kindje en ze wilden dit weer heel graag door mij laten vastleggen.
Manon en ik kennen elkaar al bijna ons hele leven, maar zij woont met haar gezin alweer heel lang in Haarlem, dus contact is er niet veel meer. Maar als fotografe heb ik hun huwelijk mogen vastleggen, hun eerste zwangerschap en nu weer!
Trots ben ik dan ook dat ik deze foto’s nu weer mocht maken!

Manon, Ben en Myrte; het was weer super gezellig (en veel te kort) en bijzonder om jullie weer te zien en te mogen fotograferen. Geniet van jullie geluk!

error: Content is protected !!