Selecteer een pagina

Afgelopen week was ik in Zuid-Korea. Zuid-Korea? Wat moet je daar? Vroegen veel mensen me in de aanloop van deze reis. Tja, een land die ik zelf ook niet zo snel zou kiezen, maar omdat ik er voor gevraagd werd dacht ik; deze kans laat ik niet liggen!
Wat ik er gedaan heb en hoe ik er precies aan kwam? Dat vertel ik hier.

Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van Nina. Nina ken ik vanuit de ritmische gymnastiek wereld, we hebben dit allebei op hoog niveau gedaan. Zij is bezig om haar eigen bedrijf Ollinspire op te zetten en wilde dit op een unieke manier starten. Omdat zij al van plan was om naar de paralympics te gaan vond ze dit een ludieke manier om zo ook haar eigen bedrijf op de kaart te zetten. Ze wilde dit echter professioneel aanpakken en vroeg mij om mee te gaan als haar fotograaf. Ze reist veel en ook veel met haar ‘brompton’ fiets. Door verhalen te vertellen wil ze mensen inspireren om op een actieve manier te leven, dat kan waar en wanneer je maar wilt. Zelfs al reizend met de fiets, of met een beperking, zoals de sporters tijdens de Paralympics laten zien. Ook hebben we in deze week voor een fietsenwinkel in Rotterdam (https://czwaan.nl) de brompton gepromoot en heeft Nina verhalen geschreven deze week voor Parawatcher.
Zo had ik dus verschillende doelen deze week. Maar vooral; heel veel mooie en unieke foto’s maken in dit unieke land!

Deze kans wilde ik niet laten schieten! Samen met de brompton gingen we op reis….

We begonnen onze reis in Seoul. 2 dagen lang zouden we deze stad ontdekken en daar de mooiste foto’ maken. Nou, dat is gelukt! Wat een stad vol uitersten, moderne hoogbouw, ouderwetse spoorwegovergangen, armoede, kleine straatjes…. alles kom je daar tegen! Ook hebben we tempels bezocht, zo prachtig! En het mooiste is om mensen die je tegenkomt spontaan op de foto te zetten, genieten!

Daarna reisden we door naar de kust. De oostkust van Zuid-Korea. Een paar uur verder en zo’n andere wereld weer! Een prachtig strand, unieke buurt met al het vis daar… de lokale mensen en het prachtige uitzicht!

Onze laatste stop was de paralymipcs. Dit wilden we natuurlijk niet missen en zo gingen we naar de opening en naar de eerste ski-dag van de sporters. Weer een uur later en je staat middenin 40 cm sneeuw! Hoe uniek?!

Zo’n bijzondere ervaring, de verschillende werelden in 1 land, de cultuur, de impact van de Spelen…. in 1 woord een belevenis! Het was zo’n uitdaging elke dag om deze foto’s te mogen maken, als we ‘s avonds in ons hotel kwamen enthousiast te zijn over de foto’s en zin hebben om ze te plaatsen… Ik hou van mijn werk!
Bedankt Nina, voor deze kans en deze onvergetelijke week!

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend ­čśë Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!