Selecteer een pagina

Vorige week ging ik naar Terschelling voor een familieshoot. Toen ik op Terschelling was was het oudste kind ziek en kon de shoot helaas niet doorgaan. Ik dacht, ik plaats een oproep op facebook, wie weet zijn er mensen op Terschelling die wel graag een shoot willen doen! Janna reageerde meteen heel enthousiast. En een uur later stond ik bij het drenkelingenhuisje bij paal 24! Een hele bijzondere plek voor mij, zo ontzettend gaaf! Janna haar ouders wonen op Terschelling en haar vader kon ons met de jeep erheen rijden. Zo ontzettend speciaal om dat ‘gewoon’ even te doen! En toen we daar waren begon de regenboog ook nog eens te schijnen….

Prachtig! Janna, Leo en papa; ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke middag!

Ja! Ik wil! Bruiloft op Texel
Fotografie Lydia
De drukke dagen van kerst en oud & nieuw zijn voorbij en inmiddels ook een nieuwe website rijker! In december
Verder lezen.
Trouwen op Texel
Fotografie Lydia
Een tijdje terug mocht ik afreizen naar Texel. Robert & Lilian zouden trouwen op hun geliefde Texel.Van te voren …
Verder lezen.
Bedrijfsfotografie op Terschelling
Fotografie Lydia
Vorige week mocht ik weer naar mijn geliefde eiland, he, wat vervelend ­čśë Voor Terschelling Recratie maak ik nu al
Verder lezen.
Trouwen op Terschelling
Fotografie Lydia
Een aantal weken terug mocht ik de mooiste dag van Ronald & Cindy vastleggen op Terschelling. Voor hun thuiskomen, voor
Verder lezen.
error: Content is protected !!