Selecteer een pagina

“Sometimes I feel like if you just watch things, just sit still and let the world exist in front of you – sometimes I swear that just for a second time freezes and the world pauses in its tilt. Just for a second. And if you somehow found a way to live in that second, then you would live forever.” – Lauren Oliver

Wanneer je wordt gevraagd om een loveshoot in Noorwegen te doen… Zulke dingen zijn zo bijzonder! En het was bijzonder! Afgelopen weekend reisden we af naar Noorwegen. Een mooie reis en voor het eerst zette ik voeten in dit land. Gelijk verliefd, zo’n mooie groene natuur! In de regio van Kvinesdal verbleven Erik en Petra, waar haar oom Herman woont. Herman (en zijn 2 zonen) waren de gids tijdens de fotoshoot. De meest bijzonder en mooiste plekjes wist hij te vinden. Aan de kust in de regen, bij de waterval waar Erik en Petra een stuk naar beneden liepen voor het mooiste plekje voor de foto en een lange tocht door de bergen in de avond voor de “preikestolen” van Kvinesdal…. Elk plekje weer even bijzonder.

We hebben ontzettend genoten, van het land, van de gezelligheid (dank je wel daarvoor) en van het voorrecht om dit te mogen doen!

Op naar de volgende reis! 😉

EP2

EP8

EP10

EP17

EP19

EP21

EP22

EP24

EP25

EP28

EP29

EP38

EP40

EP42

EP45

EP48

EP54

EP59

EP60

EP61

EP63

EP65

EP70

EP72

EP76

EP77

EP78

EP80

EP81

EP83

EP86

error: Content is protected !!