Selecteer een pagina

Nieuws!

Heel leuk nieuws, al zeg ik het zelf. Het eerste wat ik wil vertellen is dat Fotografie Lydia een nieuw jasje krijgt. Een nieuw logo en een nieuwe website! Aan de website wordt momenteel hard gewerkt, dus hou het in de gaten!
Dit wordt het nieuwe logo van Fotografie Lydia, wat vinden jullie ervan?

logo

Naast het nieuws rondom Fotografie Lydia is er ook nog ander leuk nieuws! Naast Fotografie Lydia ga ik een nieuw bedrijf beginnen: By Maay.
By Maay zal een plek worden waar alles om trouwen draait. Ik heb heel veel leuke ideeën en plannen en dat heb ik inmiddels allemaal opgeschreven in een ondernemingsplan. Maar ik begin bij het begin, want voor grote plannen is veel geld nodig en dat heeft allemaal wat meer tijd nodig. Maar het begin is er; weddingstyling By Maay.
Gaan jullie trouwen, of ken je mensen die gaan trouwen? Denk eens na over mooie styling op je bruiloft. Dat kan klein zijn (bijvoorbeeld de tafel bij het diner), maar ook grotere styling kan ik aanpakken zoals de feestzaal of de zaal waarin de plechtigheid plaatsvindt!
Styling op je bruiloft brengt zoveel meerwaarde met zich mee! Een mooie sfeer die precies bij jullie past. Het oogt mooi, het wordt een plek waar jullie je fijn voelen en het staat nog mooi(er) op de foto’s ook!

De website van By Maay wordt nu ook gemaakt en zal ook snel online gaan. Ik hoop dat jullie me daarop ook gaan volgen!
Ook op Facebook is een pagina aangemaakt voor By Maay: By Maay ook daarop kun je alle nieuwtjes, ideeën en ontwikkelingen volgen!

weddingstylingbymaay

Kortom; veel nieuwe dingen en veel nieuwe plannen. Ik heb er enorm veel zin in!

Liefs, Lydia

error: Content is protected !!