Workshop bruidsfotografie

Wil je meer leren over bruidsfotografie? Loop dan deze dag mee en leer alle ins en outs over deze geweldige tak van fotografie.
We gaan in op het omgaan met het bruidspaar, het contact met ze, hoe verloopt een trouwdag, waar moet je om denken en waar moet je rekening mee houden enz. Ook zal er deze dag een bruidspaar (aangekleed en wel), voor ons klaarstaan voor een reportage op locatie.
Je gaat dus ook echt werken met het bruidspaar!

Ook kun je je eigen werk inleveren en daar zal ik dan feedback op gaan geven. En daarnaast komt er ook een stukje over het bedrijf naar voren, mijn visie, prijsstelling en verkoop.

De workshop vindt plaats op een mooie, unieke trouwlocatie in Friesland en de shoot zal op een mooie buitenlocatie plaatsvinden. De workshop is incl. een lunch.


Data:

1 april 2017 – VOL!

Let op: vol = vol.

 

Prijs: € 300,- p.p.
Niveau: Voor de fotograaf die weet hoe je met handmatige instellingen kan fotografeert en verder wil in de trouwfotografie.
Tijd: 9.30 uur – 15.30 uur (lunch inbegrepen)

Aanmelden kan via info@fotografielydia.nl. Zet in de mail voor welke workshop jij je op wilt geven, samen met je naam, adres en telefoonnummer. Je krijgt van mij dan een bevestigingsmail!

 

Alle data zijn onder voorbehoud, wanneer de workshop genoeg deelnemers heeft (minimaal 6, maximaal 8) gaat de workshop pas door.