Info en prijzen trouwen en meer…

Loveshoots en Trash the Dress fotoshoots:

Naast je trouwdag is er ook altijd wel een moment dat je mooie foto’s van jullie samen wilt, of je trouwjurk en -pak nog een keer aan wilt trekken!

Dan kun je een unieke loveshoot of trash the dress shoot boeken. Helemaal naar eigen wens, locatie en tijdstip.

Bij een loveshoot leg ik op een bijzondere manier jullie liefde vast, intiem, puur en ongedwongen. Die liefde leg ik in een Couples Boudoir shoot ook vast, maar dan in een mooie slaapkamer of in huis. Deze foto’s zijn uitdagend mooi en vol liefde!
Een trash the dress shoot kun je doen na je bruiloft, bijvoorbeeld als je een jaar getrouwd bent. We zoeken een gave locatie om jullie jurk en pak te ‘trashen’, dat kan in het water zijn, met verf of in de modder bijvoorbeeld.

Ik fotografeer alleen op de waddeneilanden (of in het buitenland). Dit omdat dit het ’t mooiste gebied is om foto’s te maken én het maakt jullie foto’s uniek! Een waddeneiland is prachtig in zijn natuur, welk seizoen het ook is en heeft een verscheidenheid aan fotogenieke plekken.Deze shoots zijn ook te boeken in het buitenland, misschien is er een plek waar jullie altijd al van dromen om de foto’s te maken?! Ik ga graag meet jullie mee!

Deze fotoshoots zijn te boeken vanaf € 99,- inclusief een twee digitale foto’s kado en exclusief reiskosten.

 

Trouwfotografie:

Een dag vol mooie momenten die ik graag vastleg in mooie herinneringen.

Als bruidsfotograaf zet ik de sfeer van de dag om in prachtige, ongedwongen en spontane foto’s. De mooiste dag van je leven geef je een extra impuls om je trouwfoto’s te laten verzegelen in een prachtig album. De beeldbewerking en opmaak maken van iedere bruiloft een uniek, eigentijds en persoonlijk album.

Met jullie eigen wensen stellen jullie zelf je eigen pakket samen.
Daarmee kijk je naar het aantal uren, wel of geen trouwalbum, foto’s op usb, een loveshoot enz. enz. Alles is geheel naar eigen wens in te delen.

Ik fotografeer alleen bruiloften op de waddeneilanden (of in het buitenland). Dit omdat dit het ’t mooiste gebied is om foto’s te maken én het maakt jullie foto’s uniek! Een waddeneiland is prachtig in zijn natuur, welk seizoen het ook is en heeft een verscheidenheid aan fotogenieke plekken.

Bruidsreportages boek je al vanaf € 1099,- incl. 6 uren fotografie, foto’s op usb en reiskosten!
Bij het bespreken van de wensen en dagindeling wordt gekeken naar de exacte prijs van jullie trouwdag.
Stuur een mail naar info@fotografielydia.nl en ontvang de uitgebreide prijslijst voor bruiloften. Kom daarna vrijblijvend langs om kennis te maken.
Bekijk hier een impressie van trouwalbums:

bruidsfotografie3

bruidsfotografie2

bruidsfotografie