Loveshoot op Terschelling I Fotograaf Terschelling

Vorige week ging ik naar Terschelling voor een familieshoot. Toen ik op Terschelling was was het oudste kind ziek en kon de shoot helaas niet doorgaan. Ik dacht, ik plaats een oproep op facebook, wie weet zijn er mensen op Terschelling die wel graag een shoot willen doen! Janna reageerde meteen heel enthousiast. En een uur later stond ik bij het drenkelingenhuisje bij paal 24! Een hele bijzondere plek voor mij, zo ontzettend gaaf! Janna haar ouders wonen op Terschelling en haar vader kon ons met de jeep erheen rijden. Zo ontzettend speciaal om dat ‘gewoon’ even te doen! En toen we daar waren begon de regenboog ook nog eens te schijnen….

Prachtig! Janna, Leo en papa; ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke middag!

Leave a reply

Your email address will not be published.