Over Lydia

 

Van je hobby je werk maken…. Mooier kan het niet!

In 2006 werd er bij mij kanker geconstateerd, een hele omslag in je leven. Je studie stoppen en proberen na alle behandelingen weer op de been te komen. Een tijd waarin ik fotograferen ontdekte en de smaak meer en meer te pakken kreeg!

Sinds 2006 is Fotografie Lydia dan ook een feit. Als fotograaf leg ik graag de liefde vast, dat kan de liefde voor elkaar zijn, voor elkaar als familie of voor een bedrijf. Uitdaging en afwisseling zijn dingen in mijn werk die ik zo leuk vind.
Ik hoop met mijn foto’s een ontspannen en ongedwongen sfeer uit te stralen, iemand als zichzelf te laten schitteren op een foto!

Ik werk op locatie; bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie. Op onze locatie in Wergea kan ik ook mooie portretfoto’s maken voor je bedrijf of social media. Mijn werkgebied is groot; door heel Nederland én in het buitenland ben ik te boeken.

Naast fotograaf ben ik moeder van 2 stoere boys, sport ik graag en vind ik het een voorrecht om de wereld te ontdekken.
Ook heb ik sinds 2013 het project Leef! opgestart, een project voor kinderen met kanker. Iets waar ik sinds 2006 al over nadacht om iets te doen met deze vreselijke ziekte. Ik ben trots dat ik, samen met vrienden, al drie keer een geweldige dag heb mogen organiseren voor kinderen die ziek zijn, maar ook voor hun broertjes, zusjes en ouders! Wil je meer hierover weten? Kijk dan op Leef!

 

Interview Leeuwarder Courant – december 2010

Interview Flair – april 2011

Interview Friesch Dagblad – juli 2012

In het Friesch Dagblad met project Leef! – september 2013

In de Leeuwarder Courant met project Leef! – september 2015