Babyfotografie en kinderfotografie met daglicht

Ik doe ook weer baby- en kinderfotografie! Dat kan in De Fabriek, onze mooie studio, op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis! Bijvoorbeeld mooie lifestyle newborn foto’s in de eigen omgeving, of lekker spelen buiten in het bos of op het strand.
Deze shoots doe ik voornamelijk op de Waddeneilanden (en blijf ik dus ook gewoon doen!), maar ook op de vaste wal nu te boeken. Let wel; wel als de agenda het toe laat, dus als er plek vrij is maak ik graag foto’s van jullie kids bij ons in de studio of bij jullie thuis.

Dit lieve gezin mocht ik in De Fabriek op de foto zetten, Julian met zijn kleine zusjes Lieke en Fenna. Wat deden ze het goed! Al had Julian er niet altijd even veel zin in 😉

Leave a reply

Your email address will not be published.